Prijslijst buffet

Voor een familiefeest op een gezellige plek in de polder, of een bedrijfsetentje in een gemoedelijke blokhut, of een vriendinnen dag in de theetuin hebben we allerlei mogelijkheden. Deze dienen wel van te voren gereserveerd te worden. Vanaf 10 personen is dit ook mogelijk in de winter als de rest van de tuin gesloten is.

We bieden verschillende buffetten, high tea’s en maaltijden aan. Maar we staan zeker ook open voor uw eigen wensen en ideeën. Alles word gemaakt met zoveel mogelijk streekproducten en vers bereid in onze eigen keuken.

Buffetten en barbecue is te reserveren vanaf 6 personen, high tea’s vanaf 2 personen en het tapasbuffet en gourmetten kan vanaf 4 personen. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis en voor kinderen tussen de 5 tot 12 jaar betaald u de helft van de prijs per persoon.

 

Boerenbroodmaaltijd € 23.95 per persoon

Een heerlijke broodmaaltijd met diverse soorten zelfgebakken brood, huisgemaakte soep, boerenomelet, worst ballen, Zeeuws spek, boerenkaas, bolussen, melk, verse jus, thee en koffie.

 

High tea € 26.50 per persoon

Diverse amuse hapjes zoals scones, sandwiches, taart, koekjes, fruit en nog veel meer lekkers, opgediend in 3 rondes met koffie en thee.

 

High Wine € 35.00 per persoon

Een ontvangst met Cava, kaas, olijven en bruchetta. 1ste ronde een glas Chardonnay met brood en smeersels, gamba's en toast met tonijnsalade en zalm. 2de ronde is een glas Pino grigio met asperges met ei en ham, kibbeling en kaasstengels. 3de ronde een glas Rosé met mini saté, een mini soepje en een bitterbal. 4de ronde een salade met biefstukreepjes, frietje en mayo met een glas rode wijn Passion Tempranilla Shiraz. De High wine afsluiten met een glas Ruby Port met 3 soorten kaas, vijgenbrood en chocomousse dat kan, dit kost € 5.50 extra.

 

Stokroosbuffet € 25.50 per persoon

Een buffet met verschillende soorten soep met brood en boter, beenham, runderstoofpotje, kipsaté met pindasaus, gebakken mosselen, friet, gebakken aardappeltjes, twee warme groenten en salade.

 

Boerenbuffet € 26.95 per persoon

Een echt boerenbuffet met ouwe wijvensoep met brood en boter. Dan stamppot naar keuze, huisgemaakte gehaktballen, kabeljauw uit de oven, mosselen (seizoen gekookt anders gebakken), Zeeuws spek, 2 warme groenten, aardappelpuree en gebakken aardappelen.

 

Duiveland buffet € 29.95 per persoon

Een buffet met echte streekproducten en gerechten met groentesoep met brood en boter. Gebakken kabeljauw, sliptong, gewokte garnalen, Zeeuws spek, varkenshaaspuntjes, aardappelkroketjes, friet, twee warme groenten en salade.

 

Zeeuws tapas buffet € 25.95 per persoon

Een vers bereid buffet met diverse soorten tapas met brood en friet voor een heerlijke Zeeuwse avond met een Spaans tintje.

 

Barbecue

Vlees € 24.50 per persoon

Vlees en vis € 27.50 per persoon 

Vega € 22.50 per persoon         

Een barbecue met diverse soorten vlees/vis/vega, sausjes, brood, friet en salades. Er is per persoon een keuze uit vis, vlees of vega.

 

Gourmetten € 23.95 per persoon

Voor wie heerlijk wil gourmetten met verschillende soorten vlees, sausjes, brood en salades.

 

Koud en warm buffet € 29.95 per persoon

Een uitgebreid buffet een vlees- en vissalade, huisgemaakte soep, kruidenboter en stokbrood. Beenham of varkenshaaspuntjes, sliptongetjes, verschillende groenten, gebakken aardappeltjes, frietjes en salade.

 

Verwennerijtje € 6.95 per persoon

Voor na een buffet voor iedereen nog een verwennerijtje met een bolletje ijs, stukje taart, snoepje, advocaatje, koffie/thee.

 

Toetjes buffet € 8.95 per persoon

Na het buffet of na de barbecue nog een buffet met allemaal toetjes! IJs, vers fruit, advocaat, taart, snoepje, slagroom en koffie of thee.

Bijgewerkt 19-1-2024